Bestel nu online en veilig!

Algemene Voorwaarden Echtemannendragenoranje.nl 

Bedrijfsgegevens:
Coolkidswear (Echtemannendragenoranje.nl)
De Hiele 26
7475 GL Markelo
Tel 0547-364647
Emailadres: info@echtemannendragenoranje.nl
KvK-nummer: 56855702
Btw-identificatienummer: NL138555606B01

Toepassing
De algemene voorwaarden van Echtemannendragenoranje.nl zijn van toepassing op elk aanbod Echtemannendragenoranje.nl en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen Echtemannendragenoranje.nl en u. Door uw aankoop gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

De Overeenkomst
Echtemannendragenoranje.nl heeft het recht een bestelling niet te accepteren. Of aan de levering bijzondere voorwaarden te stellen. Als Echtemannendragenoranje.nl uw adres niet kan achterhalen, wordt de bestelling niet aangenomen.

Levering
Echtemannendragenoranje.nl behandelt uw bestelling & verzending met grote zorgvuldigheid.Wij zorgen er voor dat de kleding, producten in een goede verpakking worden verstuurd.  Ons doel is te leveren  binnen een termijn van 2 - 5 werkdagen nadat wij uw bestelling & betaling hebben ontvangen. Wordt er binnen 7 dagen na de bestelling geen betaling ontvangen, dan vervalt de bestelling. Indien wij niet kunnen leveren of uw producten niet voorradig zijn, wordt u binnen 48 uur in kennis gesteld.

Leveringsservice
Als u overgaat tot bestelling, kunt u kiezen voor eigen adres of op afspraak afhalen.

Bedrukken Goedkope voetbalshirts eigen naam!

Het bedrukken gebeurt met originele kleuren en lettertypes van de club. Zet u de optie NEE aan in het vakje bij bedrukking, en u vult wel naam of rugnummer of beide in, dan heeft u geen enkel recht op bedrukking en zal de bedrukking ook niet plaats vinden. De bedrukkingskosten zijn optioneel 12.95 euro

Prijzen en Kosten
De prijzen van Echtemannendragenoranje.nl zijn inclusief 21%  BTW. De verzendkosten die in rekening worden gebracht, zijn 6.75 Euro per verzending binnen NEDERLAND. Buiten NEDERLAND gelden andere prijzen. Bestellingen onder 7,50 Euro ex Btw en verzend kosten, worden niet geaccepteerd.(na aftrek van eventuele korting) Indien er een bestelling word geplaatst boven de 40 euro aan producten, (exclusief) verzendkosten vrij. De verzendkosten worden niet meegerekend in de gratis verzendkosten.

Herroepingsrecht
De artikelen kunnen binnen 10 dagen worden geruild of geretourneerd. Hierover dient u wel eerst contact met ons op te nemen. Is het voetbalshirt of andere product bedrukt, kan het niet geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren zijn voor de koper/besteller. De kleding dient in een deugdelijke verpakking te worden geretourneerd.Hier mogen geen beschadigingen of gebruikssporen op of aanzitten. Hier bent u ten aller tijde verantwoordelijk voor, tot ontvangst door Echtemannendragenoranje.nl Indien u kleding binnen 10 dag terugstuurt, krijgt u een tegoedbon, of het aankoopbedrag minus verzendkosten terug. 

Het retouradres is: De Hiele 26, 7475GL, Markelo

Kleuren
Echtemannendragenoranje.nl kan niet de garantie geven dat de kleuren die op uw scherm te zien zijn, overeenkomen met de echte kleuren van de kleding/producten. De kleurweergave heeft te maken met hoe u het scherm heeft ingesteld. Het bedrukken is met een flexfolie dit gebeurt met een transferpers en is rekbaar de voordelen hier van zijn wassen tot 70 Graden. Op eigen risico.

Klachten
Ben je niet tevreden over een product, schroom u niet, meldt dit dan binnen 7 dagen. Echtemannendragenoranje.nl tracht binnen 10 dagen contact met u op te nemen omtrent de klacht. Mocht de klacht langere verwerkingstijd nodig hebben, geven wij dan binnen 7 dagen een reactie wanneer u inhoudelijk een antwoord kunt verwachten.

Betalingvoorwaarden
Na dat de bestelling geplaatst is, maar wij  nog geen betaling hebben ontvangen, zal na 7 dagen een herinnering gestuurd worden. Bij geen reactie zal na 7 dagen de bestelling teniet gedaan worden.

Garantie
Echtemannendragenoranje.nl verzekert dat de bestelling in goede conditie verstuurd wordt en dat aan de verzending van de producten veel aandacht is besteed.  Garantie geven wij niet op kapotte onderdelen van de kleding zoals ritsen knopen, etc. Ook kunnen wij geen garantie dragen voor fout gewassen kleding: krimpen, verkleuren en opdrukken die vermindering vertonen door menselijk gebruik. Echtemannendragenoranje.nl is niet aansprakelijk voor eventuele brand of waterschade en dergelijke.

Privacy & Policy
Echtemannendragenoranje.nl zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. De gegevens worden alleen voor onze bestelling gebruikt. Als u aangeeft dat u  onze nieuwsbrief wilt ontvangen (afmelden kan, info@echtemannendragenoranje.nl), dan worden deze gegevens ook alleen daarvoor gebruikt.

Geschillen
Bij afspraken tussen Echtemannendragenoranje.nl en de koper waar deze algemene condities betrekking op hebben, geldt alleen het Nederlands recht.