Bestel nu online en veilig!

Ruilen en retouren

Ruilen en Retourneren

Retourvoorwaarden

Alle producten op de website van Echtemannendragenoranje.nl kunnen - zonder reden - binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd indien deze ongedragen zijn en in originele staat verkeren. Het passen van de kleding is uiteraard toegestaan. Controleer bij ontvangst van de bestelling altijd of alles volledig is geleverd en of een artikel geen beschadigingen heeft. Mocht dit toch het geval zijn neem dan direct contact met ons op.

Let op! Gepersonaliseerde producten met eigen naam en rugnummer zijn uitgesloten van retour. Lees hier meer over producten die zijn uitgesloten van retour. 

Indien je een artikel retour wilt sturen, lees dan eerst onderstaande voorwaarden:

  • Zorg er voor dat je de kleding niet vies maakt
  • Stuur de betreffende artikelen in een zo oorsprongelijk mogelijke staat en onbeschadigd aan ons terug 
  • Nadat wij uw geretourneerde hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag plus* of minus*  verzendkosten zo spoedig mogelijk teruggeboekt. Uiterlijk binnen 30 dagen.
  • Let op! De retourkosten (de verzendkosten van de klant naar Echtemannendragenoranje.nl) zijn voor eigen rekening.
  • U dient het product opnieuw in onze shop te bestellen. Het product(en) word(en) dan zo snel mogelijk geleverd, indien op voorraad.

       * Wij kunnen tot nu toe, door u nog altijd het volledige bedrag terugstorten, omdat wij onder 1% retouren zitten. Hier zijn wij uiteraard heel dankbaar voor! Hier kunt u geen rechten aan onttrekken.

De volgende producten zijn uitgesloten van retour

  • Gepersonaliseerde voetbalshirts met eigen naam en rugnummer
  • Beschadigde artikelen (door eigen toedoen)
  • Gebruikte artikelen
  • Door verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken  

Bestelling retourneren

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden, retourneer je product(en) dan aan onderstaand adres. Dit kan tot twee producten of een compleet voetbaltenue tot maat M gewoon in een enveloppe. Voeg altijd de door ons meegestuurde pakbon toe.

Echtemannendragenoranje.nl
De Hiele 26
7475 GL Markelo

TEL  0547-364647

Garantie 

Wij van Echtemannendragenoranje.nl gaan uit van de degelijkheid van onze producten. Af en toe kan het voorkomen dat er een productiefout tussen onze voorraad zit. Bij een defect kan de koper beroep doen op de wettelijke garantie. Als het product niet voldoet aan je wensen neem dan contact met ons op. 

Klacht

Mocht je een klacht hebben over onze producten en diensten dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail of bel 0547-364647.