Bestel nu online en veilig!

Veelgestelde vragen

Wat zijn Goedkope replica voetbalshirts?

Onze replica voetbalshirts wijken op verschillende punten af van de originele shirts. Bekijk hier de verschillen.

Bedrukken Goedkope voetbalshirts eigen naam!

Het bedrukken gebeurt met originele kleuren en lettertypes van de club. Zet u de optie NEE aan in het vakje bij bedrukking, en u vult wel naam of rugnummer of beide in, dan heeft u geen enkel recht op bedrukking en zal de bedrukking ook niet plaats vinden. De bedrukkingskosten zijn optioneel 12.95 euro.                                                                                 

 

Op welke manieren kan ik betalen?

In onze webshop kun je betalen met iDEAL, PayPal, door middel van een overboeking. Bekijk hier alle betaalmogelijkheden.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:       €2,95
Belgie:               €7,50
Duitsland:         €7,50

Hoe stuur ik een artikel retour?

Alle producten van echtemannendragenoranje kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd indien deze ongedragen zijn en in originele staat verkeren. Voeg een notitie toe met daarop de reden van retour. Stuur je producten, altijd in de originele verpakking, terug naar het volgende adres:

Echtemannendragenoranje.nl
De Hiele 26
7475 GL Markelo
Nederland

Kijk voor meer info, naar de retourvoorwaarden.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Wanneer je je product wilt ruilen voor een andere maat, stuur dan altijd een notitie mee met daarop de bestelling die je wenst te ontvangen. Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, sturen wij je automatisch de nieuwe producten toe. Je hoeft hiervoor geen nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.

Klik hier voor het retouradres.

Ik heb een klacht over een product of over de dienstverlening, waar meld ik dit?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over een geleverd product of over onze dienstverlening. Klachten kun je melden door contact op te nemen per mail (binnen 4 uur reactie) of door te bellen naar 0547-364647.

Ik ben vergeten mijn ordernummer te vermelden bij mijn betaling (overboeking), wat nu?

Onze betalingspartner weet in bijna alle gevallen je order alsnog te herkennen op naam. Mocht je toch geen betalingsfactuur ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Hoe verander ik mijn gegevens, zoals mijn wachtwoord of adres?

Je kunt je wachtwoord of je verzend en factuuradres altijd wijzigen in je eigen account. Log in via de website en wijzig je gegevens onder accountinformatie. Tijdens het afrekenen van je bestelling heb je ook de mogelijkheid om je verzend en/of je factuuradres te wijzigen.

Hoe volg ik de status van mijn bestelling?

Op het moment dat jouw bestelling wordt verzonden vanuit ons magazijn ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Het merendeel van onze bestellingen wordt verzonden in een envelop. Hierop zit geen PostNL Track & Trace code. Mocht de bestelling in een pakket verzonden worden, dan zenden wij je de Track & Trace code per e-mail toe.