Bestel nu online en veilig!

Verzending en Levering

Verzendkosten

Land Prijs
Nederland  €2,95
België  €7,50
Duitsland  €7,50

De verzendkosten bij bestellingen in nederland, onder de 25 euro zijn 2,95 euro. Nederland boven de 25 euro verzendkosten vrij. Buitenlandse bestellingen onder de 60 euro dan word er 7,50 verzendkosten berekend. Boven de 60 euro verzendkosten vrij.

 

Levertijden!

De levertijd

Binnen Nederland: op werkdagen voor 20:30 besteld is, trachten wij, morgen in huis*
Belgie: 1-2 werkdagen*
Duitsland: 1-2 werkdagen*

*Uitzondering.
Als een gepersonaliseerd product (bedrukking eigen naam) voor 14:00 bestelt word, trachten wij het de volgende dag te leveren.

Wanneer je bij ons, in Nederland op werkdagen voor 20.30 uur bestelt en betaalt, is je bestelling de volgende dag in huis. Let op! Bestellingen die op zaterdag of zondag binnen komen, worden wel gelijk verwerkt, maar worden maandag verstuurd en worden dan op dinsdag bezorgd.

Logistieke partner

postnl verzending  

Onze verzendingen worden verzorgd door PostNL en DHL. Retourzendingen kunnen worden afgegeven bij een PostNL of DHL Parcel locatie bij jou in de buurt.

De verzending

Verzendproces

Het verzendproces van Echtemannendragenoranje.nl verloopt op de volgende wijze:

A. De order wordt bij elkaar gezocht en klaar gemaakt voor verzending
B. De order wordt samen met alle andere bestellingen van Echtemannendragenoranje.nl naar een sorteercentrum van PostNL gebracht
C. De order wordt samen met andere bestellingen gesorteerd op basis van postcodes
D. PostNL of DHL bezorgd je bestelling op het door jouw opgegeven adres 

Bezorging op alternatief adres

Tijdens het afrekenen van je bestelling heb je de mogelijkheid om je verzend en/of je factuuradres te wijzigen. Je kunt je adressen ook altijd wijzigen in je eigen account. 

Uw order volgen

Op het moment dat jouw order wordt verzonden ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Het merendeel van onze bestellingen wordt verzonden in een envelop. Hierop zit geen PostNL Track & Trace code.

Mocht de order in een pakket verzonden worden, dan zenden wij je de Track & Trace code per e-mail toe. 

Bezorgen bij niet thuis

Omdat de enveloppen van Echtemannendragenoranje.n door de brievenbus passen, zal de bezorger van PostNL je bestelling altijd bezorgen. 

Mocht je bij een pakketbezorging niet thuis zijn, dan zal de bezorger een briefje achterlaten. Met dit briefje kun je op de site van PostNL een nieuwe bezorgafspraak maken.

De volgende opties zijn mogelijk:

  • Je kunt je order bij de buren laten bezorgen
  • Je kunt je order bij een PostNL punt afhalen
  • Je kunt je order nogmaals thuis laten bezorgen

Let op! Je kunt alleen zelf een nieuwe afspraak maken als je dit voor 22.00 uur aangeeft op de website van PostNL, op de dag van de eerste bezorgpoging. Mocht je geen gebruik willen maken van één van de genoemde opties, dan wordt de bestelling  de volgende dag opnieuw aan huis aangeboden. Mocht je weer niet thuis zijn, dan wordt je pakket automatisch naar een PostNL punt bij jou in de buurt gebracht. In de drie daarop volgende weken kun je je pakket dan zelf ophalen. Gebeurt dit niet binnen drie weken, dan wordt de bestelling geretourneerd aan Echtemannendragenoranje.n.

Foutieve levering

Verkeerde levering

Wij proberen je order altijd zo goed mogelijk bij elkaar te zoeken. Het kan echter soms gebeuren dat we je een artikel met de verkeerde maat of kleur toezenden. Je kunt dit artikel dan het beste meteen retourneren.

Voor meer informatie over onze retourregeling klikt je hier. 

Onvolledige levering

Heb je één of meerdere artikelen niet ontvangen, dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Dit kan per e-mail naar info@echtemannendragenoranje.nl of telefonisch op 0547-364647. Wij zullen er voor zorgen dat je bestelling alsnog juist geleverd wordt. Houd alstublieft je ordernummer bij de hand.